PowerCat Silica – kristalni mačji posip 8L

PowerCat silikatni kristali slovijo po svoji izjemni vpojnosti in se odlično obnesejo, kot posip za dolgodlake mačke saj se ne oprijema dlake mačke.

19,90 

PowerCat – SILIKATNI mačji posip

Mačke imajo rade red in čistočo. PowerCat silikatni kristali slovijo po svoji izjemni vpojnosti in se odlično obnesejo kot posip za dolgodlake mačke saj se ne oprijema dlake mačke, tako da jih žival ne odnaša s seboj. Ta tip posipa popolnoma vpije tekoče odpadke, preprečuje nadaljnje razmnoževanje bakterij in ostane suh na dotik. Je brez neprijetnega vonja.

SESTAVA: naravni silikatni pesek z min. vsebnostjo 98% SiO2. Silikatni pesek je razbit na manjše granule in očiščen, staran in sušen, da zagotavlja maksimalno vpojnost.

UPORABA: v mačje stranišče nasujemo Power Cat do višine min. 3 cm. Ena vrečka 8L zadostuje za dva polnjenja srednje velikega mačjega stranišča, cca 30 x 40 cm (4L). Po vsaki uporabi odstranite trde delce in dopolnite stranišče s preostankom peska. Večkrat dnevno z lopatko premešajte pesek, za hitrejše izhlapevanje oz. boljšo absorpcijo ob naslednji uporabi.

Po cca 4 tednih zamenjajte posip z novim. Pred tem plastičen wc očistite s toplo vodo ali pa uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

NAMIG: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak .

Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite podlogo, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Poglejte si še

10-KOS / Grau GP Kitten raca in piščanec 200g – Za mačje mladiče.
Grain Cat naravni sprijemljivi mačji posip 12L