10-KOS / Calibra Life Sterilised raca v omaki-vrečka 85g – Za sterilizirane in kastrirane mačke.

10-KOS / Calibra Life Sterilised raca v omaki-vrečka 85g je popolna mokra hrana za sterilizirane in kastrirane mačke.  / 10 x 85g

15,99 

10-KOS / Calibra Life Sterilised raca v omaki-vrečka 85g – Za sterilizirane in kastrirane mačke.

Popolna mokra hrana za sterilizirane in kastrirane mačke. Koščki v omaki vsebujejo kar 80% mesa. Mesni koščki so sestavljeni iz visokokakovostnih sestavin, brez žitaric, kar zagotavlja ne le odlično prebavljivost za občutljive mačje trebuščke, ampak tudi visoko okusnost.

Dopolnjena s pametnimi funkcionalnimi dodatki v skladu z določitvijo recepture, vključno s potrebnim tavrinom. Obogaten z brusnicami , ki blagodejno delujejo na mačji organizem.

Brusnice odlikuje visoka vsebnost antioksidantov in polifenolov, so odličen vir vitamina C in dokazano blagodejno vplivajo na sečila.

Tavrin je za mačke esencialna aminokislina, ki je mačke ne morejo proizvesti same. Ima širok spekter učinkov, tudi na zdravje oči in srca.

Recept na kratko:

  • obogaten z brusnicami
  • race
  • obogatena s tavrinom
  • Formula brez žitaric, soje, koruze, GSO

Sestava: meso in izdelki živalskega izvora (88% v filejih*, od tega 40,6% raca, 17% jetra, 17% svinjina, 8,3% piščanec), 1,7% minerali, stranski proizvodi rastlinskega izvora (0,4% škrob , 0,4 % inulina, 0,4 % vlaknin), sadje (0,1 % suhih brusnic, kar ustreza 1 % brusnic).

*Fileji običajno predstavljajo 34,5 % izdelka.

Analitske komponente: vlaga 81%, surove beljakovine 10%, surova maščoba 3,5%, surov pepel 2,5%, surova vlaknina 0,4%

Prehranska dopolnila na kg: vitamin D3 160 IU, vitamin E 100 mg, cink (kot cinkov sulfat monohidrat) 10 mg, mangan (kot manganov (II) oksid) 2 mg, baker (kot bakrov (II) sulfat pentahidrat) . 1,2 mg, jod (kot kalcijev jodat, brezvoden) 0,2 mg, tavrin 520 mg, biotin 100 μg

Presnovna energija: 80 kcal/100 g

Navodila za hranjenje: Poskrbite, da bo vedno na voljo sveža in pitna voda. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 dneh. Hraniti na hladnem in suhem mestu.

Poglejte si še

10-KOS / Calibra Life Adult govedina v omaki-vrečka 85g – Za odrasle mačke od 1. leta starosti.
10-KOS / Calibra Life Sterilised losos v omaki-vrečka 85g – Za sterilizirane in kastrirane mačke.