Grain Cat naravni sprijemljivi mačji posip 12L

Izredno ekonomičen in lahek BIO posip za mačje stranišče pridelan iz 100% naravnih rastlinskih surovin – koruze 90% in pšenice 10%.

9,90 

Izredno ekonomičen in lahek BIO posip za mačje stranišče pridelan iz 100% naravnih rastlinskih surovin prijazen okolju (manj CO2 izpusta), ki ne vsebuje GSO ( genetsko spremenjenih organizmov).

PREDNOSTI
– Edinstvena absorpcija tekočine 700-800%
– Hitro in učinkovito odstranjevanje neprijetnega vonja
– Odpadek v obliki trdnih grudic
Sprijete grudice enostavno odvržete v stranišče
– Pridelano iz 100% naravnih rastlinskih surovin
– 100% biorazgradljivo
2/3 lažji od navadnih mačjih posipov
– Manj odpadnega materiala
– Enostavna uporaba in čiščenje
– Okolju prijazno ter popolnoma varno

Ko se vaša mačka navadi na posip Green Cat, je možno, da bo pojedla del posipa kar pa ne predstavlja nobenega tveganja saj je posip popolnoma naraven in narejen iz 100% naravnih surovin.

SESTAVINE: 100% naravne rastlinske surovine (koruza 90%, pšenica 10%).

NAVODILO ZA UPORABO: Plastičen wc očistite s toplo vodo ali pa uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu. Uporabite čisto, suho, srednje veliko (30x40cm) mačje stranišče. Napolnite mačje stranišče  z Green Cat ekološkim sprijemljivim posipom. Ker zrna posipa Green Cat takoj absorbirajo vlago, ter ustvarijo sprijete grudice s tem tudi učinkovito eliminirajo neprijeten vonj.

Z lopatko redno odstranjujte sprijete grudice in trde iztrebke v nasprotnem primeru se lahko grudice prilepijo na tla mačjega wc-ja. Temeljito premešajte preostali del posipa Green Cat. Stranišče popolnoma izpraznite vsake 2-3 tedne in ga izperite s toplo vodo ali pa uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

Uporabljeni del posipa Green Cat lahko stresete v stranišče, kompost ali ga odvržete med Bio odpadke.

NAMIG: izdelek lahko uporabite tudi, kot podlago v kletkah malih in velikih glodavcev.  Glodavci lahko posip tudi zaužijejo, saj je povsem naraven, narejen izključno iz pšenice in koruze, ki sta del njihove vsakodnevne prehrane.

Poglejte si še

PowerCat Silica – kristalni mačji posip 8L
Cancat Excellent mačji posip – sivka 12kg