Golden Grey Master posip za mačke 7kg

Golden Grey Master posip je popolnoma naraven in bolj varčen, kot običajni peski, ter enostaven za uporabo.

8,95 

Golden Grey Master posip za mačke 7kg

Golden Grey Master za razliko od običajnega Golden Grey peska, vsebuje še 3% silikata, zaradi katerega je še bolj vpojen. Pesek je narejen iz čiste gline iz Kanade. Je popolnoma naraven in zato neškodljiv za mačke.

Zahvaljujoč njegovi vpojnosti (ki znaša kar približno 380%), odstranjuje Golden Grey neprijetne vonjave, oddaja pa lahek vonj, ki je podoben baby pudru.

Mačke imajo rade red in čistočo. To velja tudi za mačja stranišča, ki morajo biti vedno čista in urejena. Za vedno čist in urejen mačji wc uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

Ta pesek za mačke, ki je brez prahu, je sestavljen iz super sprijemajočega se granulata, ki se ne lepi na tačke vaše mačke in tako skrbi za čistočo v vašem domu. Ker odstranjujete le sprijete kepice in ne menjate celotnega peska, je Golden Grey bolj varčen in enostaven za uporabo, kot običajni peski.

Čiščenje

Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak .

Poglejte si še

Golden Grey posip za mačke 7kg
Catsil Ultra White mačji posip 10L