Cancat Excellent mačji posip – babypowder 12kg

Naravni ultra fini sprijemljivi mačji posip z vonjem otroškega pudra.

19,90 

Cancat Excellent mačji posip – babypowder 12kg

CANCAT PREMIUM SPRIJEMLJIVI POSIP ZA MAČJE STRANIŠČE Z VONJEM OTROŠKEGA PUDRA

NARAVNI ULTRA FINI SPRIJEMLJIVI MAČJI POSIP

  • Čvrste kepice
  • Izjemno malo prašenja
  • Ekstremna vpojnost
  • Majhna poraba posipa
  • Veže neprijeten vonj

Mačke imajo rade red in čistočo. To velja tudi za mačja stranišča, ki morajo biti vedno čista in urejena. Za vedno čist in urejen mačji wc uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

V primeru, da  mačke nimajo na voljo čistega stranišča, lahko začnejo izločati na mestih, ki za to niso namenjena.

CANCAT je izjemno droben mačji posipT narejen iz naravnega materiala – bentonita. Bentonit je vrsta gline, ki jo odlikuje izjemna vpojnost. Pridobljen je iz vulkanskega pepela. Glina v posipu Cancat je pridobljena v Kanadi. Posip ne povzroča zdravstvenih težav ali alergij saj se izjemno malo praši.

Posip iztrebke formira v kompaktne kepice, ki jih enostavno odstranite z lopatko. Ker odstranjujete le kepice, je izredno varčen za uporabo – traja namreč 6x dlje od običajnih posipov. Bentonit ima edinstveno lastnost, da nase veže tako vlago kot vonj, zato je stranišče vaše mačke vedno čisto, brez neprijetnih vonjav. Posip ima prijeten nežen vonj po sivki, ki bo všeč vam kot tudi vaši mački.

Čiščenje

Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak .

NAVODILA ZA UPORABO

  1.        V mačje stranišče nasujte približno 6cm debelo plast Cancat posipa
  2.        Dnevno odstranjujte sprijete kepice ter iztrebke
  3.        Dosujte potrebno količino svežega Cancat posipa

CANCAT mačjega posipa ni potrebno v celoti menjati saj je tako higieničen, da lahko ostane v mačjem stranišču dokler se ga v celoti ne porabi. Ta posip je do 6x bolj varčen in tako nudi optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

NAMIG: V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak . Mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite podlogo, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

OPOZORILO Ne mečite posipa v straniščno školjko! Po vsakem čiščenju mačjega stranišča si temeljito sperite roke.

Poglejte si še

Cancat Excellent mačji posip – sivka 12kg
Golden Grey Master posip za mačke 7kg