Trauma Pet šampon s koloidnim srebrom 200 ml

Šampon TraumaPet Ag 200 ml je veterinarski pripravek za nego kože in dlake psov in mačk.

24,95 

Šampon TraumaPet Ag 200 ml

Je veterinarski pripravek za nego kože in dlake psov in mačk.

Sestavine:

voda, dinatrijev lauret sulfosukcinat + natrijev lauril sulfoacetat, kokamidopropil betain + voda + natrijev klorid, decil glukozid, pantenol, polikvaternij-7, naravno sončnično olje (Zea Mays) + olje iz šipkovih semen (Rosa Moschata) + olje iz sončničnih semen (Helianthus Annuus), PEG-120 metil glukoza dioleat, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, natrijev klorid, glicerin, sojino olje, eterično olje timijana, trietanolamin, koloidno srebro.

Značilnosti:

Posebej razvit šampon s koloidnim srebrom za redno nego kože in dlake psov in mačk. Šampon ima odlične pralne lastnosti ter hkrati hrani in neguje kožo in dlako. Primeren je za mehčanje, vlaženje kože in dlake ter za razdraženo ali zelo suho kožo, saj jo pomiri in dodatno navlaži. Šampon pomaga pri regeneraciji kože, dlaki doda sijaj in moč ter olajša česanje. Zaradi vsebnosti srebra lahko šampon pomaga pri celjenju majhnih odrgnin in je primeren tudi kot podporno sredstvo za sekundarno piodermijo (gnojno vnetje kože, ki ga povzročajo predvsem stafilokoki in/ali streptokoki).

Zagotavlja tudi zaščito pred komarji, klopi in bolhami.

Leta kliničnih preizkusov so pokazala srebrove protimikrobne, protiglivične in protivnetne učinke.

Zahvaljujoč vsebnosti visokokakovostnih naravnih olj in pantenola šampon ponuja optimalno nego za dlako in kožo vaše živali. Te sestavine še dodatno obogati eterično olje timijana. Izdelek ni parfumiran zato ga živali zelo dobro prenašajo.

Navodila za uporabo:

Šampon nanesite na vlažen kožuh in vmasirajte z vseh strani, da ustvarite peno.

Pustite delovati nekaj časa (1 – 5 minut, odvisno od živali), nato temeljito sperite z zadostno količino mlačne vode. Celoten postopek je treba ponoviti v primeru kožnih težav. Zaščitite oči, ušesa in gobec živali.

Opozorilo:

Pred uporabo preberite priložena navodila. Ne sme se uporabljati drugače, kot je navedeno v tem navodilu! Samo za živali. Ne za živali namenjene prehrani ljudi. Zelo redko se lahko pojavijo alergije na srebro. Izdelek ne sme priti v neposreden stik s hrano, pitno vodo, otroškimi igračami. Hranite nedosegljivo otrokom!

Neuporabljen izdelek / prazno posodo zavrzite na odlagališče komunalnih odpadkov. Uporabite najkasneje 2 leti od datuma izdelave, navedenega na embalaži. Številka serije in datum izdelave sta navedena na embalaži.

Prva pomoč:

V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko vode. Če po rokovanju z izdelkom še vedno obstajajo težave, poiščite zdravniško pomoč.

Shranjevanje:

V suhem prostoru pri temperaturi 5-25 ° C. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo.

Poglejte si še

Calibra Eazzy Ultra Fine & Fresh mačji pesek 6 kg
Fiory suhi šampon za mačke in dihurje 200 ml