Fiory Kitty Guard naravni repelent – pipeta 4x5ml

Povsem naraven repelent iz eteričnih olj in izvlečkov rastlin, ki ustvarja neprijetno okolje za bolhe, klope in komarje.

24,80 

Ni na zalogi

Fiory KittyGuard naravni repelent za mače in dihurje pipeta 4x5ml

Izdelek ne draži kože in je prijazen okolju saj ne vsebuje insekticidov. Izdelek je potrebno nakapati direktno na kožo živali in zadostuje za 14 dni.

SESTAVINE:  neem (Azadirachta indica), oljka (Olea europaea), čajevec (Melaleuca alternifolia), rožmarin (Rosmarinus officinalis), kopriva (Urtica dioica), žajbelj (Salvia officinalis), česen (Allium sativum), navadni lan (Linum usitatissimum),voda, naravno sredstvo za zgostitev in raztapljanje, sredstvo za ohranjanje svežine. NE VSEBUJE INSEKTICIDOV!

NAVODILO ZA UPORABO: pakiranje vsebuje 4 pipete po 5ml

Razprite dlako, da pridete do kože živali. Na pipeto nataknite plastični nastavek in nanesite kapljice izdelka na najbolj izpostavljene dele živali – med lopatice, po hrbtu, pod rep in na izpostavljene predele brez dlake. Po nanosu naj žival ostane suha vsaj 2 uri.

MAČJI MLADIČI, MANJŠE MAČKE IN DIHURJI – za en nanos uporabite polovico pipete oz. 2,5ml (označeno na pipeti) vsakih 14dni

VELIKE MAČKE – za en nanos uporabite eno pipeto oz. 5ml vsakih 14dni

PRIPOROČILO: v glavni sezoni priporočamo pogostejšo uporabo torej 1x tedensko.

Samo za zunanjo uporabo. Ni primerno za zaužitje. Shranjujte v hladnem in temnem prostoru.

Poglejte si še

Fiory Sterylbed naravno dezinfekcijsko pršilo 500 ml
Fiory naravni repelent za mačke v pršilu 125 ml