Vincent MYCAT Adult 4kg – Za odrasle mačke vseh pasem od 1-7 let.

Popolna in uravnotežena briketirana hrana za odrasle mačke vseh pasem od 1-7 leta starosti z piščancem, govedino in ribo.

14,50 

Vincent MYCAT Adult 4kg – Za odrasle mačke vseh pasem od 1-7 leta starosti.

Popolna in uravnotežena briketirana hrana za odrasle mačke vseh pasem od 1-7 leta starosti z piščancem, govedino in ribo.

Hrana je zasnovana tako, da poskrbi za vse dnevne potrebe zmerno aktivnih odraslih mačk starejših od enega leta. Idealno razmerje beljakovin in maščob poskrbi za uravnavanje telesne teže, da ne pride do povečanja. Uravnotežena prisotnost mineralov pomaga pri vzdrževanju zdravja sečil, ki so pri mačkah zelo pomembna. Poleg tega kalcij, fosfor in vitamin D3 poskrbijo za zdravo zobovje ter trdnost sklepov in kosti.

SESTAVA: meso in mesni derivati (dehidrirani piščanec 30%, dehidrirana govedina 5%), koruza, polnozrnata pšenica, koruzni gluten, piščančja maščoba, riba in ribji derivati (dehidrirana riba iz Atlantskega oceana 2%), minerali, vitamini.

ANALITSKE SESTAVINE (%): surove beljakovine (32,0), surova olja in maščobe (11,0), surovi pepel (7,0), vlaga (8,0), surove  vlaknine (2,0), kalcij (1,00), fosfor (0,85).

NUTRUTIVNI DODATKI v 1kg: Vitamin A (retinil acetat) 12.600 UI (E672), Vitamin D3 (E671) 1.050 UI, Vitamin E (α-tokoferol) 100 mg (3a700), tavrin (3a379) 100 mg. Z antioksidanti in barvili dovoljenimi v EU.

Navodila za hranjenje: Hrano lahko mački postrežete suho ali namočeno. Dnevna količina se lahko spreminja glede na starost, aktivnost in postavo mačke, kot tudi glede na letni čas.

Čisto, svežo pitno vodo mora imeti mačka vedno na razpolago. Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Poglejte si še

Grau Generation Pet Kitten, Perutnina in superhrana 400g – Za mačje mladiče.
Vincent MYCAT Adult 20kg – Za odrasle mačke vseh pasem od 1-7 let.