Grau Glycofit 500 g – Podpora vezem in sklepom.

100% naravno prehransko dopolnilo v prahu za podporo kitam in vezem.

35,75 

Ni na zalogi

Grau Glycofit 500 g – Podpora vezem in sklepom za mačke in pse. 

GRAU GLYCOFIT  je 100% naravno prehransko dopolnilo v prahu za podporo kitam in vezem. Glycofit z dragocenimi hondroitin sulfati in glukozaminskimi spojinami (GAG) je nujen za presnovo vezivnega tkiva in sklepov. Krepi kite in ligamente ter podpira hrustančno tkivo. Stabilizira se tkivo, predvsem v predelu kolka, komolcev in hrbtenice.

SESTAVINE: beljakovinski hidrolizat (iz prebavljenega kolagena), ovsena kaša, pivski kvas, rženi in pšenični kosmiči, maščobni prah (sojino olje, polinenasičene maščobne kisline 49%), kuhinjska, začimbna, jušna (vključno s peteršiljem) in druga zelišča, korenčkova moka, ekstrakt školjke v prahu (2%, z naravno vsebnostjo glukozamina), morske alge v prahu, minerali.

ANALITSKE  SESTAVINE (%): surove beljakovine (31,4), surove maščobe (9,3), surova vlaknina (5,7), surovi pepel (2,2), kalcij (0,48), fosfor (0,47).

NAVODILO ZA UPORABO: Priporočljiva je redna dnevna uporaba,

  • psi in mačke do 10 kg 7 g na dan,
  • psi do 20 kg 14 g na dan,
  • psi do 30 kg 21 g na dan,
  • psi nad 30 kg 28 g na dan.

Dozirna posodica je priložena. Prah lahko dodate briketirani ali mokri konzervirani hrani kot tudi doma pripravljeni kuhani hrani ali surovem mesu (BARF).

Poglejte si še

Vetnil Eletrolitico Booster 50 g – Povrne izgubljene elektrolite in energijo.
Grau Kostna Moka – Kalcij za mladiče 400g – Za skeletno strukturo in močno zobovje.