Fiory Sherwood lesni peleti z vonjem limone 8L

Fiory Sherwood lesni peleti z vonjem limone je 100% naraven posip iz mletega lesa Koloradske jelke je primeren za vse kletke malih in velikih glodavcev, ter ptic kot tudi za mačje stranišče.

14,10 

Fiory Sherwood lesni peleti z vonjem limone 8L

Fiory SherWood LESNI PELETI z vonjem limone – 100% naraven za glodavce, mačke in ptice 8L

100% naraven posip iz mletega lesa Koloradske jelke je primeren za vse kletke malih in velikih glodavcev, ter ptic kot tudi za mačje stranišče.

Mačke imajo rade red in čistočo. To velja tudi za mačja stranišča, ki morajo biti vedno čista in urejena. Za vedno čist in urejen mačji wc uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

Posip ima zelo visoko vpojnost +300%, odlično zadržuje neprijeten vonj in preprečuje širjenje vonjav po prostoru. Sestavljen je iz 100% biorazgradljivih naravnih rastlinskih vlaken zato je primeren tudi za kompost. Se ne praši, zato ne draži nežnih dihal naših glodavcev. Peleti se zahvaljujoč svoji strukturi ne prijemajo na tačke in se s tem ne raznašajo po prostoru.

Navodila za uporabo:

Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo, ter posušite ali uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.

V čisto kletko nasujte od 2 do 3 cm peletov. Menjajte enkrat na teden oziroma po potrebi.

SESTAVA: 100% mleta Koloradska jelka (Abies concolor)

Čiščenje

Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak .

 

 

Poglejte si še

Catsil Ultra White mačji posip 10L
10-KOS / Dokas prigrizek – piščančja prsa file 22g