Calibra Eazzy Fini mačji pesek 10kg

Izjemno fin mačji posip (velikost zrnc 1-5mm) narejen iz 100% naravnega materiala – bentonita. Odličen za vašega ljubljenčka, za vas in za naravo!

14,50 

Okolju prijazen mačji pesek, odličen za vašega ljubljenčka, za vas in za naravo. Pospravite HITRO in ENOSTAVNO!

Iskanje mačjega posipa, ki ustreza tako vam kot vaši mački, je lahko težavno. Preizkusite posip Calibra EAZZY, ki je na voljo v treh različicah. Vaši mački bo všeč majhna velikost zrn, vi pa boste cenili formulacijo z nizkim prahom in odlične absorpcijske lastnosti. 100% naravni posip iz bentonita ima tudi embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, zaradi česar je v celoti prijazen za naše okolje.

EAZZY je izjemno fin mačji posip narejen iz 100% naravnega materiala – bentonita. Bentonit je vrsta gline, ki jo odlikuje izjemna vpojnost. Posip ne povzroča zdravstvenih težav ali alergij saj se izjemno malo praši.

NASVETI za lastnike:

  • V izogib čiščenja in odvečnega dela s plastičnim wc-jem, uporabite mačje stranišče Pipilukak in ga postavite na mirno mesto, ki bo ustrezalo vaši mački
  •  Za vzdrževanje čistoče dnevno odstranjujte grudice. Pesek redno dodajajte – priporočamo, da ga občasno pretresete, da tako dobro premešate star in nov pesek.
  • Po cca 4 tednih zamenjajte posip z novim. Pred tem plastičen wc očistite s toplo vodo ali pa uporabite mačje stranišče Pipilukak , da se izognete čiščenju in s tem dodatnem delu.
  • Olajšajte si čiščenje z lopatko in preprečite mački raznašanje peska po hiši z podlogo pred straniščem.

Naš nasvet za uporabo posipa v gospodinjstvu:

Zaradi odličnih absorpcijskih lastnosti peska se lahko uporablja tudi kot učinkovit odstranjevalec vonja v hladilniku, smeteh itd. Preprosto ga natresite v majhno posodo in ga  postavite v hladilnik ali natresite manjšo količino na dno koša za smeti.

Poglejte si še

Grain Cat naravni sprijemljivi mačji posip 24L