Pipilukak partnerji in prodajna mesta

Trgovine za male živali

ARO TRGOVINA
Spodnji trg 36
4220 Škofja Loka

Tel: 04/51-20-838
E-mail: info@aro.si
Pon – Pet 8-19h; Sob 8-12h
Web: www.aro.si

Smo družinsko podjetje specializiranih trgovin za male živali Aro (3 fizične trgovine in spletna trgovina) s hrano, opremo in sredstvi za nego malih živali ter akvaristiko. Na voljo vam je vse za vašega psa, mačko, ptice, glodalce in akvarije. Pri nas najdete tako izjemno pestro ponudbo različnih, priznanih in kvalitetnih znamk opreme, sredstev za nego malih živali in hrano zanje.

Ukvarjamo pa se tudi s proizvodnjo akvarijev, terarijev, akvaterarijev, vivarijev, steklenih polic in omar (izdelava po naročilu). Z veseljem vam bomo svetovali pri pravilni izbiri ali pomagali rešiti problem, ki ga imate z akvarijem.

Veterinarji

VETERINARSKA POSTAJA POSTOJNA
Gregorčičev drevored 21
6230 Postojna

Tel: +386 05 700 1000
Gsm: +386 31 674 180
E-mail: info@vpp.si
Web: www.vpp.si

Veterinarska postaja Postojna ima bogato tradicijo, saj že več kot pet desetletij skrbi za zdravje in reprodukcijo vseh vrst živali na Notranjskem, zlasti na območju občin Postojna in Pivka.

Mačji hoteli

MAČJI HOTEL OZZI, MOJCA JAGER s.p.
Vrhpolje pri Kamniku 182
1241 Kamnik

Tel: 041 228 702 (Mojca)
E-mail: info@macji-hotel.si
Web: www.macji-hotel.si

Mačji hotel Ozzi se nahaja na lokaciji izven mestnega vrveža, 25 km izven Ljubljane, v okolici Kamnika. Mačke so nameščene v prostornih boksih posamično, če prihajajo iz istega gospodinjstva, pa je v enem boksu dovolj prostora za udobno bivanje dveh mačk. Za bolj zahtevne varovance imamo na voljo tudi posebno, ločeno sobo.

Zavetišča

Društvo za zaščito živali Kranj

E-mail: info@dzzz-kranj.si
Web: www.dzzz-kranj.si

V začetku februarja 2010 smo se v Društvu za zaščito živali Kranj združile pridne Gorenjke in Gorenjci, v večini Kranjčanke in Kranjčani.

Imamo večletne izkušnje na področju živalovarstva in združeni v DZZŽ Kranj bomo še naprej in še bolj aktivno pomagali živalim na območju Mestne občine Kranj in v okoliških občinah ter po svojih najboljših močeh priskočili na pomoč tudi v drugih krajih po Sloveniji.

Felinološka društva

Felinološko društvo Celje
Otemna 3
3201 Šmartno v Rožni Dolini

Tel: +386 41 335 235
E-mail: info@fdcelje.si
Web: www.fdcelje.si

Naše društvo je po številu članov manjše društvo, večina je danes lastnikov mačk, manj pa je rejcev in aktivnih razstavljalcev.

Naše vodilo je prijetno in koristno druženje z izmenjavo izkušenj, spoznavanje novosti iz felinološke stroke, pozitivno timsko delo pri organizaciji mednarodne razstave in, če se le da, širjenje teh vsebin med ljudi.

Vsako leto se člani srečamo na tradicionalnem pikniku in ob drugih priložnostih ter, seveda, na neizogibnih sestankih.

Vzreditelji pasemskih mačk

Vzrejališče SI*Goldhorn

SI*GOLDHORN
Otemna 3
3215 Šmartno v Rožni dolini

Tel: +386 41 335 235
E-mail: info@goldhorn.si
Web: www.goldhorn.si

Vzrejališče SI*Goldhorn je bilo registrirano v FIFe in ZFDS že leta 1988. Takrat smo vzrejali perzijske colour point mačke, poznane še pod imenom »himalajke«.

Smo družinsko vzrejališče. Mačke živijo z nama in se lahko prosto gibljejo po vsej hiši, le svobodnega izhoda nimajo, ker nimajo izkušenj z zunanjim svetom.

Mačke se namreč, bolj kot večina ostalih pasem, navežejo na lastnika…več na strani www.goldhorn.si

Mačji frizerji

Vet4Pet, veterinarstvo d.o.o.

Kamniška cesta 20,
Preserje pri Radomljah
1235 Radomlje

E-mail: info@vet4pet.si
Web: www.vet4pet.si
Salon: 041 399 026
Ambulanta: 01 72 16 110

Zavedamo se, da je izbira osebnega veterinarja velika in pomembna odločitev vsakega dobrega lastnika živali, zato jemljemo odgovornost za vašega ljubljenčka skrajno resno. Svojim pacientom zato nudimo skrbno, strokovno in predvsem sočutno obravnavo.

Klinika se ponaša z najnovejšo opremo, ki dosega najvišje sodobne standarde veterinarske medicine. Strokovno ekipo pa sestavljamo mladi, zagnani veterinarji, ki smo tudi sami lastniki živali, zato se zavedamo, kako pomembno mesto zasedajo ljubljenčki v življenju naših strank.
V okviru centra deluje, poleg ambulante in trgovine, tudi salon za nego psov in mačk.