Kontakt

Vse se bomo zmenili, če imate vprašanja v vezi z naročili, izdelki ali sodelovanjem. Na voljo smo vam na spodnji telefonski številki, emailu ali kontaktnem obrazcu.
Živaloljubci se imamo radi.

Aleš Kaisersberger s.p.
Studeno 99
6230 Postojna-Slovenija
SI41456866

Fill out this field
Fill out this field

O Nas

Pipilukak je ime za mačji wc narejen iz papirja, ki ponuja enostavno in hitro rešitev za čistočo vaše muce. Poleg tega je naše poslanstvo osveščanje ljudi o načinu življenja mačk, zdrave prehrane, boleznih, potovanjih, posebnostih in hkrati izpolnjevanje želja naših strank.

Pipilukak.si je mačja trgovina, kjer se bomo trudili, da pridobimo čim več  izdelkov slovenskega porekla. Sodelujemo z različnimi veterinami, trgovinami za male živali, vzreditelji, felinološkimi društvi, zavetišči, proizvajalci in vsemi ljubitelji mačk. Vsem nam je vedno na prvem mestu kakovost.

Pipilukak Mačji WC
Začelo se je leta 2005 z idejo, kako rešiti problem s prevelikimi plastičnimi mačjimi wc-ji, ker so nerodni za prenašanje, zavzemajo preveliko prostora, tako doma, kot na poti (avtu, avtodomu, počitniški prikolici, vlaku ali letalu) oz. počitnicah.

Padla je ideja, da bi naredili mačji wc, ki je velik kot knjiga, da bo enostaven za uporabo, da ga lahko po uporabi preprosto zaprete in nadomestite z novim.

V primeru, da ste bolj lene narave vam ni potrebno čistiti mačjega wc-ja Pipilukak. Ko dobite občutek (po več tednih), da je čas za menjavo mačjega wc-ja , to preprosto storimo z menjavo novega.

Z leti se je pokazalo, da je želja po mačjih wc-jih širša. To pomeni, da se ogromno lastnikov mačk odloča za praktične, enostavne in bolj ekološke rešitve, kot pa so prevelika in nerodna plastična mačja stranišča.

Odločitev je padla in sedaj smo z vami z mačjim wc-jem Pipilukak v štirih pakiranjih ( 5 kos – mačji wc s posipom, 10 kos – mačji wc brez posipa,  5 kos – mačji wc brez posipa in 10-kos-mačji wc za veterinarske in razstavne mačje kletke brez posipa).

Prednosti Mačjega stranišča PIPILUKAK :

BREZ ČIŠČENJA / ZA VEČDNEVNO UPORABO / PRAKTIČEN NA POTI / ENOSTAVEN ZA UPORABO / ZAVZEMA MALO PROSTORA / ZA VSAK DOM /

Pipilukak lahko vprašaš karkoli in po najboljših močeh bomo odgovorili. Želimo si, da sodeluješ z nami, deliš nasvete, podaš mnenje, idejo za popravek, mogoče nov izdelek ali samo vašo izkušnjo z izdelki Pipilukak.